Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Érdemes tudni: Bár a brokkolit már az ókori rómaiak is termesztették, de csak a 16. században ‒ Medici Katalin jóvoltából ‒ került Franciaországba, és lassan elterjedt Európában. Szerencsére már mi is élvezhetjük a legváltozatosabb formában, levesként, köretnek, mártásokban, töltelékekben egyaránt. Főidénye az őszi, téli hónapokra esik. A haragoszöld növény rendkívül jó méregtelenítő és rákmegelőző hatású.
Hozzávalók (4 személyre):
a díszítéshez:
Az olajat megforrósítjuk, és a hagymát üvegesre pirítjuk benne. A húskockákat rádobjuk és fehéredésig pirítjuk. A fokhagymával, a korianderrel, sóval, borssal fűszerezzük. Fedő alatt egy kevés vízzel félig megpároljuk. A szétbontott brokkolit beletesszük és készre főzzük, majd a tejszínt beleöntjük, és a levét mártás sűrűségűre beforraljuk. A kész ragut korianderzölddel díszítjük, és gránátalmamagokkal pettyezzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!