Természet: 2015 Vaddisznó pörkölt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

2015 Vaddisznó pörkölt

Látta 272 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Rádiné Zsuzsa üzente 9 éve

A pörkölt igen régi magyar étel, melynek egyik kedvelt változata a Vörösboros vaddisznópörkölt. A hozzáadott vörösbor segíti az emésztést és a jó minőségű száraz vörösbor elveszi a vad ízét.
Vörösboros vaddisznópörkölt hozzávalók

70 dkg vaddisznó hús
10 dkg paradicsompüré
10 dkg zsír
3 paprika
2 paradicsom
4 nagy vöröshagyma
2 kávéskanál pirospaprika
2,5 dl száraz vörös bor
só, bors

Vörösboros vaddisznópörkölt készítése

A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntünk. Így fertőtlenitjük a vadhúst és veszít a vadhús jellegzetes vad ízből. Közben egy lábasban zsíron megfonyasszuk a kockákra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, sóval borssal és bele tesszük a leöblített húst, azzal jól átkavajuk, és hagyjuk egy kicsit lesülni. Ha lesült, hozzáadjuk a paradicsompürét, a karikára vágott paprikát, a kockára vágott paradicsomot és felengedjük a borral. Ha nem elég szaftos önthetünk alá vízet, de egyszerre mindig csak keveset. Ha a vaddisznó hús megpuhult, akkor sós vízben főtt krumplival tálaljuk. A vörösboros vaddisznópörkölthöz kovászos uborkát kínáljunk.

Fontos tanács vörösboros vaddisznópörkölt készítésekor, hogy a pörkölt szaftja jó sűrű legyen s legalább annyi, hogy a húsokat majdnem belepje.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu