Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rádiné Zsuzsa
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rádiné Zsuzsa
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rádiné Zsuzsa
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,
Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rádiné Zsuzsa
TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az ordakészítés tudománya:
A sajt után az „ótókádban” maradt sajttejet rézüstbe töltik, és lassú tűzön melegítik. 65-70 fokon a sajttej zsírossága kicsapódik. Ezt a túrószerű, masszát leszűrik, és gézbe kötik, hogy a maradék sajttej is kicsöpöghessen.
Az orda túrószerű, édeskés, nagyobb falatokban tikkasztó finomság. Az ínyencek feltétlenül kóstolják meg a kapros-ordás palacsintát!
A túrókészítés tudománya:
Az érett száraz sajtot leőrölik, ízlés szerint sózzák, majd fateknőben összegyúrják.
hálókosár – karám
putina – sajtkád
kelenta – sajtformázó
ótó - sajtenzim
|
|
Rádiné Zsuzsa írta 4 órája a(z) Időjárás és ember kapcsolata – HUMÁNMETEOROLÓGIA fórumtémában:
FRONT MÖGÖTT ÉRKEZIK A FAGYOS LEVEGŐ! Szerdán ...
Rádiné Zsuzsa írta 4 órája a(z) SZÉP VERSEK fórumtémában:
Túrmezei Erzsébet: ADVENTI ÉJSZAKA Fehér takaró, ezüst...
Miclausné Király Erzsébet 5 órája új képet töltött fel:
Miclausné Király Erzsébet írta 5 órája a(z) IDÉZETEK fórumtémában:
Ott kezdődik a nagy emberség, hogy az ember észreveszi,...
Miclausné Király Erzsébet 5 órája új blogbejegyzést írt: József Attila: CSOSZOGI ,AZ ŐREG SUSZTER
Rádiné Zsuzsa 5 órája új blogbejegyzést írt: FÖLD Halálos vulkánkitörés volt Új-Zélandon
Rádiné Zsuzsa 6 órája új blogbejegyzést írt: TUDOMÁNY A Zika-láz terjedését modellezték szegedi matematikusok
Rádiné Zsuzsa 6 órája új blogbejegyzést írt: TUDOMÁNY Kevesebb szántással javítható a talaj és a termés is
Rádiné Zsuzsa 6 órája új blogbejegyzést írt: TUDOMÁNY 230 millió éve élt a legősibb ragadozó dinoszaurusz
Rádiné Zsuzsa 6 órája új blogbejegyzést írt: TERMÉSZET Vadludak földön, vízen, levegőben
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!