Természet: Egy kis célzóviz a társaságnak (kép)

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Egy kis célzóviz a társaságnak

A párom kinálgatja.

Látta 299 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Both Mária üzente 12 éve

Zsuzsi!Tegnap megfőztem a részeges aszaltszilva levest.Hát nagyon finom!!Lóránt nem győzte enni és dicsérni.Ma reggel elment vadászni,de a lelkemre kötötte,nehogy kidobjam a maradékot(mintha csak úgy dobálnék egyebet is).Ezt még sokszor visszatapsoljuk!Köszönöm a receptet!

Válasz

Csernus Sándorné üzente 12 éve

Ebben a hideg, szeles téli időben, egy kiadós túra után biztosan jólesik egy kupica pálinka...

Válasz

Csernus Sándorné üzente 12 éve

Biztosan finom! Bár én fele mennyiségű pálinkával jobban el tudnám képzelni...

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 12 éve

Jó ez a célzóvíz....Képzeljétek el, Tarpán voltunk, az ottani csárdában gyümölcs levest ettünk, soha még olyan finom gyümölcslevest se ettem azóta....
Azt nem tudom ez az a recept, amit találtam, de próbáljátok meg...habár hozzá teszem ki nem állhatom a pálinkát, részeges meg aztán nem vagyok, de ez finom volt....

RÉSZEGES ASZALT SZILVA-LEVES

Hozzávalók 4 fő részére

5 marék aszalt szilva
1 dl szilva pálinka
kis darab fahéj
3 púpozott evőkanál cukor
diónyi vaj
1 pohár tejföl
4 kanál liszt



Elkészítése: az aszalt szilvát átmossuk, 1 l vízben feltesszük főzni. Hozzáadjuk a pálinkát, cukrot, fahéjat, sót és puhára főzzük. Tejfölben a lisztet simán elkeverjük, hideg vízzel hígítjuk, és a levesbe szűrjük. Tovább forralva a vajat is hozzáadjuk. Cukorral, borral tovább ízesíthető.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu