Természet: Görögország, olajfák 5 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, Szeretettel köszöntelek a Természet baráti kör közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz,s máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 775 fő
  • Képek - 16510 db
  • Videók - 6952 db
  • Blogbejegyzések - 16746 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

TERMÉSZET BARÁTI KÖR vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Görögország, olajfák 5

Látta 150 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Rádiné Zsuzsa üzente 12 éve

No itt egy pár recept, nem az enyémek ám, innen ollóztam ki a netről, ha kedvetek lenne megkóstolni a bogyóbél készült ételeket !!!
Jó étvágyat kívánok hozzá !!!!

Olajbogyós tonhalkrém

Hozzávalók:
1 tonhalkonzerv (aprított vagy törzs)
1 tömlős sajt
őrölt bors
pár csepp citromlé
néhány szem olívabogyó
pár csepp olívaolaj

Elkészítés: A tonhalat csöpögtessük le, és villával törjük össze. Ízesítsük citromlével és borssal, majd tegyük hozzá a sajtot. Alaposan keverjük össze, és adjunk hozzá néhány szem apróra darabolt olívabogyót és az olívaolajból annyit annyit, hogy könnyen kenhető krémet kapjunk. Egy éjszakára tegyük hűtőbe, hogy alaposan összeérjenek az ízek. Paradicsommal és mozzarellával a legfinomabb.
Olívabogyós-paradicsomos tésztaszósz

Hozzávalók:
6-8 darab érett paradicsom vagy 2 doboz hámozott paradicsomkonzerv
2-3 gerezd fokhagyma
10-30 szem zöld és/vagy fekete magozott olajbogyó (mennyiség és szín ízlés szerint)
olasz jellegű fűszerkeverék

bors
kevés olívaolaj
kevés friss zöldfűszer, pl. bazsalikom (ha akad a háznál)

Elkészítés:
Lehetőleg teflon edényben készítsük, mert nem kap oda. A vékony karikákra vágott fokhagymát kevés (olíva)olajon kicsit megfonnyasztunk. Vigyázni kell, mert könnyen odaég! Amikor kész, beletesszük a hámozott, apróra vágott paradicsomokat (konzerv esetén a levét is), majd kb. 5-10 perc alatt jól összeforraljuk. Ezalatt egy kicsit be is sűrűsödik, ezzel már nem lesz gond. Közben az olasz fűszerkeverékkel, sóval, borssal ízesítjük. Amikor már megfelelő állagú, beletesszük az apróra (2-3 darabra) vágott olajbogyókat. Egy kicsit még forraljuk, frissen kifőzött tésztával tálaljuk. Kevés friss, apróra vágott bazsalikom a végén nagyon jót tesz neki.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu